Nieuwe verkeerssituatie voor fiets- en voetpad Goerie

NieuwsProjectenVerkeer en veiligheid

Wijkraad Katwijk Noord maakt zich hard voor een veilige verkeerssituatie ter hoogte van het fiets- en voetpad bovenlangs bij de Ijsbaan De Goerie. Eind januari is er telefonisch contact geweest met een ambtenaar van de gemeente Katwijk. Tijdens dit gesprek werd het volgende duidelijk, de plannen voor het wijzigen van het huidige voetpad/fietspad ter hoogte van de Goerie  pas in het voorjaar zullen plaatsvinden. Dit alles aangezien er eerst nieuwe tekeningen gemaakt moeten worden voor deze nieuwe verkeerssituatie. Het geld is reeds beschikbaar voor dit project, dus dat is goed nieuws. Wijkraad Katwijk Noord houdt de vinger aan de pols. Mocht er nieuwe informatie zijn dan kunt u dit lezen op onze website.

Verkeerssituatie voetpad en fietspad bij de Goerie

Wilt u ook een budgetaanvraag doen voor een maatschappelijk project in de wijk?
Klik dan op onderstaande button.

Meer nieuws