Zet inbrekers in het licht!

Geen categorie
Bijeenkomst ‘hoe voorkom ik een inbraak?’

 

Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd tegen woninginbraak? Kom dan naar de voorlichtingsavond op donderdag 26 oktober in de Burgt in Rijnsburg. De koffie staat om 19.00 uur klaar en de avond start om 19.15 uur.

 

‘De deur op slot’ en ‘de ramen dicht’ zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen? Op deze avond krijgt u tips om het risico op een inbraak te verkleinen. Naast de politie spreekt ook een ex-inbreker over zijn ervaringen en na afloop is er een informatiemarkt waar u tips kunt krijgen over het beter beveiligen van uw woning.

 

Iedereen is welkom!

Alle inwoners van de gemeente zijn welkom op de voorlichtingsavond. De inwoners van Rijnsburg en een gedeelte van Katwijk aan den Rijn zijn met een brief uitgenodigd, omdat hier op dit moment meer inbraken plaatsvinden. Tijdens de avond zorgt de politie voor extra toezicht in de wijk.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 25 oktober via [email protected] of via tel. 071 406 5873. Komt u naar de voorlichtingsavond? Vergeet niet in huis een lichtje aan te laten en alles goed af te sluiten.

 

Programma

19.00 uur            Inloop met koffie/thee

19.15 uur             Start en welkomstwoord door burgemeester Cornelis Visser

19.20 uur             De politie licht toe: Verdachte situatie of inbraak? Bel 112, daar vang je boeven mee!

19.40 uur             Pauze met koffie/ thee

20.00 uur            De praktijk: ex-inbreker vertelt!

21.00 uur            Informatiemarkt

21.45 uur             Einde

 

Verdachte situatie of inbraak? Bel 112!

Het telefoonnummer 112 is er ook om verdachte situaties of inbraken door te geven.

Meer nieuws