College bezoekt Katwijk Noord

Geen categorie
Op dinsdag 13 februari brengt het college van burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan Katwijk Noord. Eenmaal per 2 jaar bezoekt het college elke wijk binnen de gemeente om te zien en van wijkbewoners te horen hoe het gaat met de leefbaarheid van de wijk.

 

Met de wijkraad gaat het college ’s middags per fiets langs verschillende plekken waar op het gebied van leefbaarheid ontwikkelingen te melden zijn. Onder andere wordt stilgestaan bij Rijnsoever West, bij de bibliotheek aan de Hoorneslaan en bij sportpark De Krom. De wijkraad heeft een route uitgestippeld waar onder andere bouwwerkzaamheden, taallessen en de inzet voor een gezonde wijk aan de orde komen.

 

Inloopbijeenkomst

‘s Avonds wordt traditiegetrouw een bijeenkomst gehouden waar wijkbewoners in gesprek kunnen met leden van het college over onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Deze inloopbijeenkomst is op dinsdagavond 13 februari van 19:30 tot 21:00 uur in de foyer van TriPodia, Hoornesplein 155.

 

Door middel van een eenmalig uitgegeven krant en een huis aan huis bezorgde brief zijn alle inwoners van Katwijk Noord hiervoor uitgenodigd. Tijdens de inloopavond kan iedereen aanschuiven bij de tafel van de burgemeester of één van de wethouders, om met hen te spreken over allerlei onderwerpen in de leefomgeving.

Meer nieuws