Wijkraad verwelkomt boek over Hoornes

cultuur

Op dinsdag 24 november werd het boek “Terug naar de Hoornes: een wijk om van te houden” gepresenteerd, geschreven door wijkbewoonster Lies van Beelen. Het boek beschrijft de geschiedenis van de wijk Hoornes. In 1962 ging de eerste paal de grond in om van een agrarisch gebied ten noorden van de Oude Rijn een woongebied te maken. De Hoornes is dus een nog jonge wijk , waarvan Lies van Beelen de geschiedenis op papier heeft gezet, verrijkt met persoonlijke verhalen en mooie foto’s.

foto-boek-Hoornes

De wijkraad Katwijk Noord heeft uit haar jaarlijks budget een financiële bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit boek. Daarom kreeg vicevoorzitter Jonathan Weegink een exemplaar van de auteur overhandigd. De wijkraad is blij met de geschiedschrijving over dit markante en veelzijdige deel van onze wijk.  Wie het boek wil bestellen, kan een mail sturen naar: [email protected]

Meer nieuws