Buurtkoffiehuis ‘De Blije Boon’ officieel geopend

MaatschappelijkProjectenWijkbudget

Afgelopen zaterdag is buurtkoffiehuis ‘De Blije Boon’ op het Hoornesplein officieel door wethouder Gerard Mostert geopend. Secretaris Bert Kom van Wijkraad Katwijk Noord en wijkraadslid Linda Dubbelaar waren ook aanwezig. De Wijkraad heeft in de voorbereiding een budgetaanvraag van ‘De Blije Boon’ gehonoreerd. Dankzij de inzet van vrijwilligers en verschillende fondsen is de Hoornes een nieuwe laagdrempelige ontmoetingsplek rijker.

Buurtkoffiehuis ‘De Blije Boon’ draait al twee maanden proef op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend, maar een officiële feestelijke opening had nog niet plaatsgevonden. Met prachtig weer en heel wat aanwezigen uit de wijk was het zaterdag een ideale dag om een feestje te organiseren. Behalve lekkere gebakjes van de lokale banketbakker waren er ook lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk werd er ook gratis versie koffie gezet voor alle aanwezigen.

Meer nieuws