Informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen

Geen categorie
Op maandag 30 oktober organiseert de gemeente Katwijk samen met een aantal wijkbewoners van de Molenwijk, een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Otto Baron school, ingang pleinzijde Fresiastraat.

 

Het programma

19.00 uur            Inloop

19.30 uur             Opening door wethouder Jacco Knape

19.40 uur             Presentatie over de resultaten van de maatwerkadviezen en uitleg infrarood

20.15 uur             Workshops isolatie en duurzame energie

21.10 uur             Afsluiting programma

21.15 uur             Markt lokale bedrijven en met wijkbewoners in gesprek over hun ervaringen

 

Wat kunt u van de informatieavond verwachten?

Het Duurzaam Bouwloket heeft samen met een aantal wijkbewoners in de Molenwijk de meest voorkomende woningtypen bekeken en daar vervolgens maatwerkadviezen voor opgesteld. De adviezen zijn ook op uw woning van toepassing. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u kunt besparen op uw energiekosten door de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning te verbeteren. Dit komt uw wooncomfort ten goede en natuurlijk ook uw portemonnee.

 

Waarom organiseert de gemeente Katwijk deze avond?

De gemeente vindt het belangrijk om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van energie. Daarom geven we u graag de kans om gratis informatie en advies in te winnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. De adviseurs van het energieloket van de gemeente geven professioneel en onafhankelijk advies. De gemeente organiseert deze avond samen met het Duurzaam Bouwloket en de wijkbewoners Robert Haasnoot en Aart den Dulk.

 

Aanbod lokale bedrijven en ervaringen van wijkbewoners

Na afloop van de bijeenkomst staan lokale bedrijven u graag te woord over de verschillende oplossingen die zij hebben op het gebied van duurzaamheid. Ook kunt u in gesprek met wijkbewoners die al maatregelen hebben genomen en hun ervaringen met bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, zonnepanelen, subsidie en financiering graag met u delen.

Meer nieuws