Wijkraad uit zorgen over oversteekplaats Melkweg

NieuwsVerkeer en veiligheid

Wijkraad Katwijk Noord heeft vandaag een brief naar college van Burgemeester & Wethouders gestuurd over de onveilige oversteek op de Melkweg (bij de Grote Beer). Vanuit omwonenden heeft de wijkraad diverse verontrustende signalen ontvangen. Men voelt zich niet veilig bij het oversteken. Vorig jaar vond er nog een dodelijk ongeval plaats.

Als dringend advies pleit de Wijkraad voor in ieder geval een stopbord voor gemotoriseerd verkeer. Ooit hebben er stopborden gestaan. Maar deze zijn vanwege de doorstroming van de bussen destijds vervangen door voorrangsborden. Inmiddels rijden daar al een paar jaar geen bussen meer.

De volledige brief, die ondertekend is door wijkraadslid mevr. M. Haasnoot en secretaris dhr. G. Kom, is via onderstaande button te downloaden.


Wijkraadslid Marjolein Haasnoot
Wijkraadslid Marjolein Haasnoot
Secretaris Bert Kom
Secretaris Bert Kom

Meer nieuws